25 aprilie 2011

Floral Fashion Trend!!!


Voi ce asteptati pentru vara 2011?!
Acest an, promit designerii si criticii de moda, va fi unul al surprizelor placute, in ceea ce priveste tendintele.



 Daca marile case de moda s-au jucat pana acum de-a retro, vintage, punk, haute couture sau denim, in acest sezon s-au gandit sa le imbine frumos pe toate si au reusit sa scoata imprimeuri florale, aplicatii florale si motive florale de mai mare dragul.


Daca va vor inspira modelele de mai jos, atunci nu uitati sa va imbogatiti garderoba inca de pe acum.



Dupa toata tristetea de griuri, bejuri si culori inchise, era timpul ca designerii sa ne redea pofta de viata. Noul sezon se anunta vesel si multicolor.


Dintre toate colectiile pentru primavara – vara a marilor branduri, cea a celor de la Dolce & Gabbana ne-a atras in mod special atentia.


Cuplul Domenico-Stefano s-a inspirat dintr-o zi de picnic in gradina de la tara tipic englezeasca, folosind printuri florale, carouri, matase  si denim.


Flori in abundenta (trandafiri, bujori, hortensii, feriga, iedera ), carouri tipice fetei de masa:  alba cu dungi rosii,  sacouri din denim inchis,  au dus la combinatii extravagante.


Rochii maxi, salopete, pantaloni scurti si pana la glena, topuri, sandale cu platforma si bandane,  toate intr-un spirit tanar, optimist, o explozie de culoare menita sa iti redea bucuria vietii.


Nu ne ramane decat  sa asteptam vara si sa ne inspiram.



0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.