5 aprilie 2011

Despre electroepilare!

Iată şi mult aşteptatul articol despre această metodă de îndepartare a părului nedorit!Să  nu credeţi că eu doresc sa fac diferenţe dintre metodele de epilare, eu vin doar să vă informez cu metodele care le puteţi face în saloanele de frumuseţe din oraşul nostru şi să vă alegeţi pe cea care vă este mai de încredere.

Electroepilarea este o metodă sigură de îndepartare a părului nedorit, testat mai bine de 100 de ani. Ea constă în introducerea unui electrod subţire în foliculul fiecărui  fir de păr şi cu ajutorul impulsului electric distruge rădacina părului.

La moment  este o metodă sigură de îndepartare a părului nedori pentru totdeauna (eu nu exclud şi metoda de fotoepilare şi epilare cu laser).
Partea cea mai neplăcută este că această metodă este destul de dureroasă şi neplacută, fiind de dorit utilizarea lidocain-ului hydrochlorid soluţie injectabilă sau lidocain spray 10 %.
Unul din principalele avantaje este că această metodă poate îndeparta atât  firul de păr negru sau castaniu, cât şi cel blond sau gri, de pe orice suprafaţă a corpului.

Electroepilarea necesită o serie de proceduri. Deja dupa prima procedura, firele de păr cresc mai puţin.Pentru picioare se recomandă 6-7 proceduri, pentru zona intimă 5-6 proceduri, zona axilară 2-3 proceduri.
După procedură se formeaza cruste mici de culare cafenie, care în decurs de o lună încep să cadă.
Se recomandă de facut procedura doar în timp rece!
Preţul unei proceduri este: 1h incepând cu 150 lei.

Fiţi frumoase oriunde şi faceţi alegerea corectă!
            

3 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

multumesc mult, chiar mi-a prins bine!!

Beauty Lady spunea...

cu placere!!!

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.