25 martie 2011

Ochelarii “geeky”...sunt acum “the popular”!!!

Se cheama “geek-chic” si se obtine pe baza unui accesoriu de care, pana nu demult, fugeam  cu totii incurajand industria lentilelor de contact: ochelarii. Acesta nu mai este un articol destinat exclusiv celor cu problem de vedere. 


Lentiele transparente incadrate de rame groase, proeminente, sunt  un accesoriu pe care nicio vedeta, nici un style icon si nici un trend follower nu l-a omis in ultimii doi ani, pentru simplul fapt ca este "pe val".


Woody Allen, Yves Saint Laurent si Richard Avedon sunt doar trei dintre style icon-urile masculine a caror emblema au fost ochelarii de vedere, cu rame groase.
Johnny Depp, Justin Timberlake, Ashley Olsen, Orlando Bloom,  Jay Z, Kanye West, Scarlett Johansson , Alber Elbaz, Rihanna, Marc Jacobs... e lipsit de sens sa insir toate numele care imi vin in cap, pentru ca toate, dar absolute toate, au fost surprinse la evenimente sau pe strada purtand ochelari “geeky”.


Nu trebuie sa fi un adolescent miop sau un tocilar marginalizat pentru a purta acest accesoriu. Iar daca esti, look-ul devine cu atat mai autentic. Trebuie doar sa-ti pui acesti ochelari si sa te porti natural.  La birou, la scoala, in parc sau in club, vor arata la fel de chic in toate ipostazele.
                                               


 Poarta un costum de inspiratie masculina, cu un croi larg, format dintr-o pereche de pantaloni si un sacou caruia ii poti sufleca manecile pentru un aspect mai relaxat. Accesorizeaza cu o pereche deochelari cu rame groase, negre sau maro, si multe bijuterii  masive, metalice – de exemplu un ceas barbatesc. Nota feminina? Un clutch daca este un eveniment special, sau o geanta supradimensionata, din piele, daca este o zi obisnuita.



Te poti juca foarte mult cu efectele, indiferent de sex ( vorbim de un accesoriu unisex ). Poti opta pentru un look geeky, sexy sau smart, in functie de ocazie si de momentul zilei.



Daca esti un tip practic si activ, alege  un outfit inspirat de moda college – poarta sacouri din velour, veste tricotate cu carouri colorate, pulovere fine si camasi,  genti din piele, purtate intr-o parte sau in mana, si tenesi sau pantofi sport.


In mare, nu trebuie sa tii cont de prea multe reguli. Acest accesoriu se preteaza la fel de bine la un T-shirt si o pereche de jeans,  cum se preteaza si la un smoching negru cu papion.



Nu depinde decat de tine personajul pe care vrei sa il evidentiezi prin acest accesoriu, pentru ca, incepand cu anul trecut, rolurile in campus s-au schimbat: “the geek” este acum “the popular”!


0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.