4 martie 2011

Masajul facial - sursa ta de frumusete!



Fata are multi muschi, fiind astfel una dintre cele mai stresate parti ale corpului. Pe langa stress, muschii fetei sunt solicitati si prin mimica, incruntari si grimase. Aceste tensiuni se acumuleaza odata cu trecerea timpului, ducand la formarea ridurilor si pliurilor care ne fac sa parem mai batrane decat suntem. Fruntea creata, colturile gurii cazute, pleoapele lasate si pielea uscata si obosita sunt semne ale stresului si ale tensiunii faciale.

Din fericire, sunt multe moduri  placute si relaxante de a contracara cateva dintre aceste efecte, fara a recurge la chirurgia estetica sau la produse cosmetice exorbitant de scumpe. Printre aceste metode se numara si masajul facial, excercitiile de intindere si alte solutii simple si naturale.


Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje deoarece ne elibereaza de o mare parte din stresul acumulat de corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate si extrem de vizibile. Actiunea uleiurilor folosite in combinatie cu masajul si stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redandu-i fetei vitalitatea, stalucirea si luminozitatea si imbunatatindu-i tonusul.    
Repetat cu regularitate, masajul facial poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, la tonifierea muschilor faciali si la ameliorarea aspectului general al pielii, prin stimularea circulatiei. Prin masaj, celulele pielii sunt mai bine oxigenate, iar toxinele sunt eliminate. Pentru ca suprafata pielii gazduieste un numar mare de receptori nervosi, masajul facial este foarte eficient si pentru a-i transmite creierului semnale de destindere, fapt ce favorizeaza relaxarea intregului corp. 

0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.