2 martie 2011

Flying Lanterns



Lansarea a uneia sau a mai multe lanterne zburatoare - e un lucru romantic, un cadou original la orice serbarea. Poate chiar mai mult... e accesoriu spiritual, potrivit folclorului thailandez aceastea poarta cu ele spre cer spiritele rele si ghinionul, lasand in urma lor noroc si fericire.

Astazi am avut si eu ocazia sa fac acest lucru in multime cu prietenii. Asa am intilnit noi primavara. O priveliste incantatoare!

In conditii de vreme buna poti vedea felinarele urcandu-se pana la 400 metri, inainte de a deveni o luminita indepartata pe cer. Felinarele zburatoare sunt o completare speciala la orice eveniment de sarbatoare si creeaza un efect extraordinar pe cer, tocmai pentru a-ti face familia si prietenii sa se bucure si sa se minuneze.

Pe vremuri, localnicii credeau ca odata lansate aceste candele, ei vor avea parte de prosperitate si noroc. Mai mult, cu fiecare candela lansata, acestia isi puneau o dorinta, in speranta ca aceasta se va implini.
In prezent, traditia lansarii lor s-a raspandit, fiind ideale pentru petreceri, nunti, sarbatori traditionale sau diferite evenimente.

Felinarele zburatoare sunt facute din hartie ignifuga si sunt usor de folosit. Aprinde-ti fitilul, lasa aerul dinautru felinarului sa se incalzeasca pentru cateva minute, iar felinarul va incepe sa se ridice in aer.


Principiul de functionare este acela al baloanelor cu aer cald, fiecare felinar avand o doza de ceara ce odata aprinsa incalzeste aerul din interiorul felinarului si astfel acesta se ridica. Dupa terminarea dozei de ceara felinarul se stinge si incepe sa pluteasca spre pamant. Deoarece sunt realizate din materiale biodegradabile, ele nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator.

Superbele felinare zburatoare creeaza un efect feeric si o atmosfera de basm. Just enjoy!

0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.