16 martie 2011

Trenciul...vedeta primaverii!!!

Trenciul se numără printre vedetele podiumului din acest sezon. Majoritatea designerilor îl propun în culori deschise, pastelate sau culori tari - fucsia, galben sau violet. Indiferent ce culoare alegi, te vei bucura toată primăvara de el, pentru că poţi să-l combini cu aproape orice piesă deja existentă în garderoba ta.

Trenciul Elegant 

Ce poate să-ţi confere mai multă clasă şi mai mult stil decât  o rochie elegantă purtată sub un trenci şic? - doar o pereche de sandale purtate la o astfel de ţinută. Dar să ai în vedere că sandalele trebuie să fie din cea mai nouă colecţie, purtate obligatoriu pe picioarele goale. Nu uita să-ţi faci o pedichiură asortată cu rochia şi să foloseşti o loţiune de corp cu particule strălucitoare. 


Trenciul Sport 

Trenciul este o piesă foarte adaptabtabilă. Oare cu ce mai poate fi îmbrăcat? Ei bine, la o ţinută de sport cu siguranţă. Ai chef de o ţinută pe cât de lejeră pe atât de trendy? Atunci dacă în weekend sau într-o zi de shopping ai ales să îmbraci pantaloni sport, converşi şi un T-shirt, fii sigură că şi trenciul tău va fi gata să te însoţească şi în combinaţia asta.



Trenciul Office 

De acasă până la birou şi înapoi, poţi îmbrăca peste costumul gri trenciul pastelat sau unul îndrăzneţ, în culori tari. În multe cazuri, ţinuta pentru serviciu variază între costumul gri şi cămaşa albă cu fustă. Dacă totuşi vrei să-ţi aplici cumva cunoştinţele din domeniul tendinţelor, poartă pe deasupra un trenci. Astfel, nu vei respecta doar dress-code-ul, dar vei fi şi în pas cu moda.  


În această primăvară urmează indicaţiile designerilor şi achiziţionează-ţi un trenci colorat, în nuanţe vesele care te vor scoate din anonimat. Dacă mantourile în nuanţe aprinse nu ţi se potrivesc, poti alege un trenci cu croiala clasică în nuanţe de alb-negru.


0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.