11 martie 2011

Mica jucarie


Vânzătorii magazinelor mărturisesc că cei mai fideli cumpărători sunt bărbaţii dar şi că femeile care arată bine şi au până în 30 de ani trec pragul sex shop-urilor şi caută în general vibratoare.

Rezultatele a trei studii referitoare la dimensiunile penisului, realizate intr-un laborator, ofera urmatoarele date:

Lungimea medie a penisului (in stare flasca / cand nu este in erectie): intre 8.6 cm – 9.3 cm.
Lungimea medie a penisului (in erectie): intre 12.9 cm – 15cm).
Circumferinta medie a penisului (in erectie): intre 8.8 cm – 10 cm.


Aceste cifre sunt, in mod evident, diferite de ceea ce auzim (sau vedem) in filmele pentru adulti si difera chiar si de cifrele despre care citim online.
Multe statistici, posibil chiar majoritatea, despre care citim nu contin date care sa provina din studii legitime, ci de la firme de marketing care doresc sa va faca sa nu va simtiti confortabil cu dimensiunea penisului (pentru a va convinge sa le cumparati produsele).

Ai mai multe optiuni decat daca ai vrea sa-ti cumperi o pereche de jeans, cu siguranta. Fiecare vibrator are caracteristici, dimensiuni si optiuni diferite. In primul rand, hotaraste-te pentru ce tip de stimulare vrei sa-ti ofere: clitoridiana, vaginala, sau si-si. Apoi, cat de lung si cat de gros il vrei? Si, la urma, trebuie sa iei decizia cati bani esti dispusa sa cheltuiesti si in ce culoare il vrei – rosu, negru, culoarea pielii etc.

Un sex shop sau erotic shop este un magazin destinat exclusiv adulţilor, în care se comercializează jucării erotice, lenjerie intimă sexy, lubrifianţi, prezervative, filme pentru adulţi şi altele.

E clar ca vibratorul trebuie curatat dupa fiecare utilizare, fiindca intra in contact cu secretiile vaginale. Spala-l cu apa si sapun, pentru a elimina riscul unei infectii urate.

Din majoritatea studiilor reiese ca utilizatorii de vibratoare se afla, in mod predominant, in jurul varstei de 30 ani.
Conform Xandria Collection Toys, din studiul Sheets, cel mai comun utilizator de vibratoare ar fi fost femeia, de culoare alba, de religie Crestina, aflata in jurul varstei de 30 ani, fiind, ca orientare politica, republicana.
Conform studiului efectuat de Durex la nivel global, in Australia se gasesc cei mai multi utilizatori de vibratoare (46%), in timp ce in India se gasesc cei mai putini (3%). SUA are, de asemenea, un procent ridicat de 45%.
Este mai mult probabil ca femeile aflate intr-o relatie sa foloseasca un vibrator, decat cele singure.

Jucariile erotice nu reprezinta inlocuitori pentru oameni. O jucarie erotica nu v-a pregati micul dejun, nu v-a imbratisa si nici nu v-a zice cat de mult va iubeste. Multi barbati se simt intimidati de catre jucariile erotice deoarece au fost crescuti in conceptia ca cel mai important lucru legat de persoana lor este ceea ce au intre picioare. Aceste mituri legate de sexualitatea masculina se dezleaga chiar de la inceput si ca rezultat, majoritatea barbatilor sunt nesiguri in ceea ce priveste importanta lor sexuala. De asemenea, trebuie sa ne amintim ca exista foarte multe femei care nici macar nu isi doresc un barbat, iar o jucarie sexuala nu v-a influenta acest lucru in niciun fel.


Daca partenerul tau nu este suficient de dotat si esti curioasa cum este sa experimentezi un orgasm în punctul G, o mica jucarie erotica îti poate aduce satisfactia. Este vorba de vibratorul special confectionat pentru stimularea punctului G, în timp ce faci sex cu partenerul. Are un design curbat, astfel ca si clitorisul va fi stimulat.

Sex shop-urile abunda în diverse produse care îti maresc pofta de sex, cum ar fi uleiuri de masaj sau pudra cu efect afrodiasiac. Astfel de produse pot readuce dorinta în cuplu, asa ca merita încercate.

Pentru multe femei, este cel mai simplu mod de a obtine orgasmul, asa ca este recomandat si de terapeuti.

0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.