15 martie 2011

Ceasul...un accesoriu fashion!!!


Considerat un accesoriu perfect, într-o lume grăbită şi într-un  timp în care totul se mişcă  cu o viteză ameţitoare, Ceasul de mână  şi-a pierdut demult întrebuinţarea pentru care a fost creat,aceea de a-ţi arăta ora,  devenind o piesă care nu trebuie să lipsească din colecţia noastră  de accesorii.

Purtat  atât de tineri cât şi de oameni mai în vârstă, simplu sau cu diferite culori şi modele, Ceasul este un accesoriu util şi mereu la modă, ajutându-ne întotdeauna să nu fim în întârziere.

Un ceas de calitate, cu un design atrăgător şi în tendinţe poate constitui un accesoriu de bază al unei  ţinute.  Ca şi la restul articolelor vestimentare, secretul constă în asortare, fiind important ca acesta să se asorteze cu vestimentaţia.
Există sute de modele, de diferite forme ,dimensiuni, culori şi m ateriale. Cele mai  multe persoane  poartă ceasuri metalice, având curele destul de late, dar totuşi, suficient de înguste pentru a nu fi prea grele. Acestea pot fi uşor asortate atât la ţinute casual, cât şi la ţinute office.

Ceasurile care au curele din piele, nu se vor demoda niciodată, fiind deseori purtate la ţinute lejere,  în fiecare zi la şcoală, la servici,  sau cumpărături.

În sezonul cald, mai ales dacă sunt colorate sau au imprimate diferite desene cu fructe, animale sau norişori, ceasurile cu curele din plastic vor da o notă de originalitate ţinutei  noastre.

Pentru o ţinută elegantă, sunt indicate ceasurile metalice, cu un ecran mai  mic şi  cu curele subţiri.

Purtat ca accesoriu sau nu, ceasul este un  ’’must have’’ al ţinutei noastre,  util şi mereu la modă.

0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.