21 februarie 2011

Cum sa port ciorapii in culori puternice?





Dupa cum probabil stii deja, accesoriile sint cele care trebuie schimbate sezon de sezon. Ele dau mereu o nota proaspata garderobei tale.
Asa ca, draga mea, nici sa nu te gindesti sa pui in debara rochia neagra de acum cinci ani sau fusta creion de acum zece! Regenereaza-le doar cu o pereche de pantofi din ultima colectie Prada, o poseta Vuitton, un colier XXL Dries Van Noten sau o pereche de ciorapi rosii Proenza Shouler . Nu-i asa ca deja simti ca porti o rochienou-nouta?
Iar daca vrei sa te axezi pe ciorapii colorati, trebuie sa ai in vedere citeva lucruri: sa nu ii combini cu rochii cu imprimeuri exagerat de colorate (ciorapii sint deja o pata de culoare suficienta), sa ii asortezi doar cu pantofi uni si, nu in ultimul rind, ar fi bine ca silueta ta „sa beneficieze” de o pereche de picioare lungi si subtiri! In colectiile Bottega Veneta, culoarea rochiei se potriveste cu cea a ciorapilor. Rezultatul: total look-uri in culori ca visiniu, bleumarin sau kaki. Un alt detaliu important: pantofii sint, de asemenea, in aceleasi nuante.
Proenza Shouler a mizat, in schimb, pe contraste. Astfel, rochiile mov sint asortate cu ciorapi galbeni, cele bleumarin cu ciorapi rosii si cele negre cu ciorapi albi. Domenico Dolce si Stefano Gabbana pentru D&G au avut ca laitmotiv in colectia lor carourile. Mixul amuzant intre rochii in patratele si ciorapi evident tot in patratele te va ajuta sa iesi in evidenta la orice fel de eveniment.
Iar daca Galliano este designerul tau favorit, atunci inspira-te din colectia sa si incalta pantofi retro cu ciucuri si tocuri-cui enorme mov sau aurii cu ciorapi opaci galbeni sau bleu. Si ca sa-i faci total pe plac renumitului Galliano, poarta pantofii si ciorapii de care vorbeam cu rochia retro cu franjuri si o palarie supradimensionata. Vei fi so fashion!

0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.