24 februarie 2011

Solutii Vestimentare


Din pacate nu ai avut norocul sa te nasti cu niste picioare de gazela... Ei bine, cu riscul de a parea chiar dur, sa stii ca exista lucruri mult mai grave in viata. In plus, daca vei evita cateva greseli simple de stil, nimeni nu are de ce sa stie de "imperfectiunea" ta.
La capitolul pantaloni norocul este de partea ta: poti purta orice fel de pantaloni cu exceptia a trei modele.
Pantalonii pana la glezna - in cazul in care te vei hotari sa-i porti totusi nu vei reusi decat sa-ti evidentiezi "lungimea" picioarelor. De asemenea, jambierele folosite in general la sala, iti sunt interzise cu desavarsire. Intr-adevar sunt confortabile dar in acelasi timp trebuie sa fie si flatante. Si in general acest aspect nu il poti avea cu niste picioare scurte. Cea de-a treia exceptie o reprezinta pantalonii pescaresti. Uita de aceste lucruri. Pentru ce sa dezvalui ceea ce vrei de fapt sa ascunzi?!
Modelele de pantaloni cu talie joasa nu te avantajeaza prea tare din cauza faptului ca esti micuta, iar efectul este de „retezare”.
Cea mai buna alegere ramane o pereche de pantaloni care sa urmeze regula de baza pentru acest tip de picioare, si anume regula lungimilor. Acestia trebuie asortati fara doar si poate cu o pereche de pantofi cu toc inalt, care de cele mai multe ori, sunt esentiali in mascarea "micilor imperfectiuni".
Cele mai potrivite incaltari pentru tine sunt sandalele cu toc inalt si gros si desigur incaltarile cu toc cui, care reusesc sa faca orice picior sa para lung si elegant.
Ca si in cazul pantalonilor si la incaltaminte te intalnesti cu restrictii. Cele de care trebuie sa te feresti in mod deosebit sunt sandalele cu talpa joasa si cu curele prinse pe glezne sau de gambe. Purtand acest gen de sandale, nu vei reusi decat sa-ti evidentiezi gleznele groase.
"Pot ascunde glezenele groase?" Absolut. Cel mai simplu mod e sa le ascunzi intr-o pereche de cizme care ajung pana la genunchi. Trebuie sa fii atenta insa ca cizmele sa fie stranse in jurul glezenei.
De evitat ghetele pana la glezne si accesoriile ca bratarile pentru picior.
Cu privire la fuste, o veste buna. Nu mai este cazul sa porti fuste pana-n pamant. Poti purta fuste la genunchi sau mai jos, cu conditia sa nu fie pana la mijlocul gambei.
Alegand insa o rochie in A pana la genunchi, asortata cu o pereche de pantofi potriviti, gambele tale vor arata mult mai bine. In ceea ce priveste incaltamintea, ca efectul sa fie garantat, aceasta trebuie sa fie o pereche de sandale cu toc stiletto.
Pentru picioarele scurte si grosute, indispensabile sunt culorile inchise, fara dungi orizontale. Evita imprimeurile mari, mai ales de tip animal sau floral. Cauta fuste si pantaloni in culori deschise si cu imprimeuri micute, care dau in plus si o eleganta aparte.
Daca preferi insa fustele mai lungi, ai grija ca acestea sa iti acopere gleznele.
Bine de evitat: Fustele mulate. Nu reusesc decat sa amplifice grosimea gambelor si a picioarelor.

0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.