24 februarie 2011

Un corp frumos?!


Una dintre cele mai des intalnite scuze folosite pentru a nu face miscare este aceea ca nu avem timp. "Nu am timp sa merg la sala" a devenit deja o scuza... "expirata". Exercitii si o activitate fizica intensa poti face oriune, important este sa vrei.
Daca nu ajungi foarte des pe la sala de fitness, cel mai simplu este sa faci exercitiile fizice acasa. Pe langa faptul ca te bucuri de intimitatea propriei locuinte, exercitiile efectuate acasa sunt la fel de eficiente precum cele de la sala, numai sa le faci regulat.
Anotimpul rece pare ca si-a intrat pe deplin in drepturi. O femeie moderna si preocupata cu adevarat de infatisarea ei isi ingrijeste corpul, pregatindu-l inca de acum pentru venirea verii, pentru bustiere, pantaloni subtiri, blugi stramti...
O serie de exercitii care, daca vor fi urmate conform instructiunilor iti vor asigura un abdomen plat si ferm, asa ca nu vei mai avea motive de ingrijorare din aceasta directie.
Primul exercitiu pe care ti-l propun consta intr-o serie de "abdomene".
Dintre toate exercitiile pentru tonifierea muschilor abdominali,acesta este cel mai eficient. Cu siguranta ai mai practicat asa-ceva, deci stii ca, in esenta, nu e nimic complicat. Secretul este sa respiri adanc inainte de fiecare noua repetitie, care trebuie sa dureze, in medie, cam 4-5 secunde. Iti recomand cate 30 de miscari zilnic, in seturi de cate 15, cu o scurta pauza intre ele.


Prin al doilea exercitiu, iti vei tonifia, alternativ, muschii oblici, care se afla intre extremitatea cutiei toracice si bazin. Asadar, executa, pe rand, cate 15 miscari, similare ca executie cu "abdomenele", singura diferenta fiind ca, la ridicare, vei inclina trunchiul spre dreapta, respectiv stanga.



Ultimul exercitiu din acest ciclu urmareste sa "definitiveze" tonifierea musculaturii abdominale, cu alte cuvinte sa "incoroneze" ceea ce ai facut pana acum. Nici acest exercitiu, denumit, in jargonul de specialitate, "lumanarea"nu iti este necunoscut.

Respira adanc, controleaza-ti fiecare miscare a picioarelor si mentine muschii abdominali incordati.
Icalzirea este absolut necesara pentru fiecare sedinta de fitnes. Mai mult, fie ca faci doar forta, aerobic sau lucrezi la aparatele simple, nu uita ca in primele 15 minute iti vei pregati musculatura.

Mai mult, sunt recomandate pentru inceput exercitiile usoare si evolutia treptata, dar intr-un timp indelungat si nu brusc, dozeaza-ti efortul pentru fiecare sedinta, pentru a avea rezultatele pe care le astepti.
Iti doresc succes si o silueta cat mai sexy!

0 comentarii:

Etichete

Blog Archive

Articole interesante

Vizualizare

The Lady's mind blog. Un produs Blogger.